header flash

Monday, June 29, 2009

:: I JUST WANNA SAY I LOVE YOU ::

erm.. mlm ini aku sungguh sibuk..sibuk menyiapkan borang claim (tp x siap2 lagi)..aku juga sibuk menyiapkan lampiran prestasi aku a.k.a mengedit lampiran borang prestasi Shimah.. kak khomsah dah jeling jeling time kami masuk ofis sbb lambat benor kami nak ngantornya..dah lebih sbulan dia bg borang tu kat kami.. tp dah kami xtau nak isi..mcm mna nak htr huhu~~..

so dalam kekalutan tu pon..aku pon apa lagi..mngambil peluang utk mendowload lagu-lagu..sudah hampir 2 bulan kot aku tak dwload lagu.. so skali tu tergerak hati nak download lagu indon.. band potret..tajuk lagu dia I just wanna say I love you.. setelah 3 minit menanti di download..mka download complete.. maka dgn semangat berkobar-kobar..aku pon play la lagu tu...

lagu dia agak catchy..tp yang uniknya...dr awal smpai akhir..dia duk ulang i just wanna say i love you.. huhu~~ ada jugak mcm tu.. msa memula nak dwload lagu tu..aku fikir.. terer jgak indon ni ek..boleh cipta satu lagu english full version.. tp hasilnya...dk ulang satu ayat jek.. hahahahaha..lawak..lawak.. tp bila dgr byk2 kali ok gak lagu ni..cuma tu la..tak berkembang otak..dr awal smpai akhir duk i just wanna say i love you.. mmg bsungguh-sungguh dia nak ucap i love you..dr start lagu smpai habis..hahahaha.. pape pon.. to the person that i love.. i just wanna say i love you.. ~~ =)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...