header flash

Tuesday, June 2, 2009

:: I'M HAPPY & EXCITED ::

hehehehe..today, 2nd June 2009... i'm very happy and excited... why? hehehehe.. there are 3 factors..


1) hari ni result interview SPP kuar and aku dah lulus... yeay!!! lps ni settle kan medical check up and hantar..pop!! settle..aku dah dilantik dgn sahnya pasni...maka aku pon dpt tunggakan elaun perumahan aku yg tertunggak tu..hehehehe..tp makin lma dia tunggakkan makin bagus..makin byk duit terkumpul.. bg kat aku,tiap2 bulan licin hahahaha...


2) hari ni jugak aku happy sebab En. AF dan berjaya dpt keje di cyberjaya..huhu`~ nasib baik la dpt gak keje zmn ekonomi gawat ni... tp 6 bulan pertama ni as interns.. tp xpelah.. klu xdiserap pon.. dianggap sbg experienced..advantages utk apply JP nnt.. papepon..aku happy... hehehehe... syukur sgt dpt peluang ni w'pon gaji xmahal sgt huhu``..


3) yg ketiga..aku baru dpt tau si supervisor dia tahun lps yang hampeh tu dah kne tukar jabatan.. dr school mecha kne pindah ke 3KP.. hakhakhak.. tu la..wat dajal lagi kat org..biar Allah balas kat dia... merosakkan masa depan org tanpa sebab..


kesimpulannya... i'm totally happy... yeay!!!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...