header flash

Friday, November 13, 2009

:: TARAPAPPA ....(terapi minda Part 1)::


2,3 minggu ini aku bz amat.. mcm aku ckp dlm entry sebelum ni yg aku amat bz..mcm2 keje perlu disettlekan sebelum cuti... sgt bz..sampaikan aku rsa 24jam sehari x cukup.. boleh x nak demand.. sehari nak 48jam? hikhik.. bangang sunggung budak ini.. debush!! -> tumbuk muka sendiri...

"abes tu kata busy sgt..tapi yang ngengada nak tulis blog ni pehal? "xde la bz sgt klu boleh tulis blog lagi"..aku yakin..itulah yg korang akan mngata aku lm hati.. kan? kan?kan? ...xp..xpe..aku xkisah... sebab korg blh bg pandangan ikt ske hati korg.. tapi bg aku plak aku pandang dr sudut lain.. walaupon aku bz...aku akan jgak post entry ni.. bukan ape..sebab aku rsa teramatlah LOOOOOOOOOOOOOSER klu terlalu sibuk dgn kerja sampai xde life... nak FB xsempat..nak berblog pon xsempat... bila pk mcm tu aku akan jd makin tension..so sbb tu..walau mcm mna bz pon.. aku akan bkak gak FB hanya utk shout something... tp klu nak ber Farmville mmg xsempat.. (thanks alot utk Mr AF sebab tolong jga kebun. hehehehe..). dan aku jgak akan tetap tulis blog walau hanya untuk ckp benda sampah mcm yang aku ckp skrg..sbb aku angap dia terapi minda... otak aku akan kurang prsa pressure and tension bila pk..aku masih ada life walaupon sibuk kerja.. adakah aku GILA..?? atau normal utk aku buat terapi minda mcm ni? papejelah..

skrg aku nak stop..sbb aku dah blh post satu blog..dan rsa tension kurang sikit dah... hehehe.. i masih ada life walaupon byk kerja.. oh..indahnya dunia... tidak sukar untuk mencari kegembiraan.. hehehe... =)

1 comments:

LazyGenius said...

mmg sesai ngan tajuk..tarapappa...wat surpraise je..intro gempak...hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...