header flash

Sunday, May 2, 2010

:: SUDAH HAPPY ::

hehehe...dr smalam aku duk post entry yang menunjukkan kebosanan tahap gaban... org yang baca pon bosan dgn aku... hahahaha... xpe.. xde org paksa pon kalian untuk meneruskan pembacaan entry sampah ini... hehehe...

hari ini. saya telah berjaya memboloskan diri ke Gurney.. hehehe... why i choose gurney?? sbb ada beberapa kedai yang i nak terjah kat sna... and saje jek.. igt iron man ada 3D.. rupenya xde.. 2D pon 2D lah..janji tgk.. hehehe... IRON MAN 2 best bangatttttttttttttttttttttttt !!! klu nak compare dgn yang 1st la... hehehe... Tony Spark sgt bergaya + sweet.... wawawa... sudah hampir jatuh cinta.. seb baik Mr. AF kat sebelah menjeling.. klu x mau je I iku terjerit sama.. "Tony!!! I love you...!" ..ok.. i tipu je hehehehe.. i masih waras..and i pernah ajar sivik dan bermoral..so saya tahu tatasusila... ehehehe..tetiba... dish!!! -> tumbuk muka sendiri...

k.. next... selepas tgk wayang seperti biasa... smyg and makan2.. pastu siri pngembaraan bermula.. memburu barang2 yang terlekat di tangkai hati... ehehehe.. yang sudah abes dlm stock semestinya.... Lip liner.... dan juga nail buffer.. i kan nak jadi jelitawan... ahahaha...

dan oleh kerana I nak menjadi jelitawan..semestinya i kena pulihkan dulu kulit muka i yang kusam akibat berjemur di tengah padang ini.. maka i memburu whitening mask.. sbb yang berada dlm collection i smuanya moisturising mask.. dan kedai pilihan hati i dari dulu diburu... jeng jeng jeng!!! ada SALE!!! 30% pon jadi lah kah... so i amik 5 terus... hehehe.. al maklumla.. kat Parit Buntar xde kedai ni.. plg dekat pon JJ Perda.. so better masukkan dlm collection... hehehe.. i guna yang murah jek.. takat nak peel dead cell kan.. hehehe...


kemudian I pergi memburu barang - barang yang tutttt tuuutttttttt tuuuuttttttt... (tidak boleh diberitahu di sini keranan akan menjadi aku scandal... )... hehehe... actually banyak benda yang mencuri mata I..especially sanda Clerk itu... tapi........... abangnda ikut skali tadi.. hehehe... nanti i beli byk2 pasni... xsedap la plak kan.. tiap2 bulan duk mtk derma dgn dia.. alih-alih duk tabur duit sesuka hati.. huhu~~... ;p

tup tap tup tap.. pergi smayang and makan skali lagi sebelum balik... hehehe... dan saya rasa PUAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... walaupon aku xdenya nak beli barang Guess ke.. LV ke... ataupon yang satu level dgnnya.... tapi aku tetap puas..sbb aku prlu mengukur duit di paycheck sendiri... xsanggup i nak hulur2 si CC yang nmpk gah tetapi merana dalam hati.. hehehe...

ok.. nak sambung upload gambar kat FB... sambil tgk AIM.. actually duk tulis entry ni sambil tgk AIM... erm.. aku xpernah dgr pon lagu Hazami yang menang tu.. sekian..harap maklum.. adios !!!! =)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...