header flash

Tuesday, June 22, 2010

:: HAPPY FATHER'S DAY !!! ::


kebetulan tahun ini..saya berada di samping my abah sewaktu hari bapa... jadi.. sy dan kakak saya saja suke2 merancang utk celebrate secara kecil-kecilan... dia lagi la.. celebrate my abah + her husband merangkap abg ipar ku.. kami buat grill2 jek.. nak bbq bakar-bakar....kami xsuke asap.... hikhik....

sebab cerita ni pon dah kira belated..sbb ianya berlaku pada 19 June yang lampau.. maka..saya hanya mebiarkan foto yang bercerita.... a picture can tell 100 stories... so i let these few pictures tell u the rest of the stories....







actually...ada lagi beberapa menu ..tp saje..malas ah nak tunjuk semua.. kan nnt meleleh2 lak air liur korg... cukup takat meleleh tgk yg ni jek... hikhik... i rest my case.. *wink ;p



my abangnda xde... xpe lah..dia still xmasuk dlm golongang yang diraikan.. dia fly2 ke Shanghai... =)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...