header flash

Thursday, June 17, 2010

:: TOY STORY 3 vs MY STORY ::

11 tahun yang lepas... aku igt lagi.. Kakak aku nak dating dgn abag ipar aku kat KLCC... akak bawak aku skali... and kami tgk cte Toy Story 2.... itu 11 tahun yang lampau la... toy story 1 aku layan CD je msa darjah 5...

hari ini.. aku bawak anak kakak aku yang juga merupakan anak abang ipar aku merangkap anak sdara aku la.. iaitu tidak lain dan tidak bukan.. ezry... pegi tgk cte Toy Story 3 3D.... hehehe.. rsa mcm hukum karma ahakz.. x.. terasa yang sy sgt tua sbnrnya huhu~~

mcm mna xrsa tua.. rsa mcm tergolong dlm kategori ibu -ibu je bila majoritinya rata2 seorang perempuan dan anak2 mereka... aku harap mereka2 yang terpandang aku tu xfikir aku bawak anak.. klu tak rsa mcm nak meraung... hahahahaha.... ;p

ok la cte toy story 3 ni bagi aku..sbb aku faham.. bg ezry... dia sronok tgk gambar je la... dia mna faham.. apalah yang budak umur 6 tahun nak faham tentang emosi klu xde org nak explain... so dia pon tgk dgn cara dia.. menonton sambil duk mngunyah pop corn and minum air... licin wa cakap lu.. aku xsentuh langsung pon makanan hehehehe...patutla makin membelon si ezry nih.. ;p


aku kat sebelah duk kontrol2 lap air mata especially msa dkt2 nak abes tu... msa andy pgi bg anak patung tu kat budak kecik yg aku dah lupe nma dia ape... huhu~~... comel jek budak tu..gaya mcm erina.. heh!! tetiba menyamakan anak sdara dgn watak kartun ahakz ;p klu tgk dgn sepenuh penghayatan.. boleh rsa betapa smua toys tu sgt happy bila andy main dgn diorg selepas beberapa tahun xmain... ye lor..andy dah besar.. dah grad high school... papepon.. cte Disney smua best!!!!

tgk cte tu.. aku teringat balik segala teddies aku yang terpaksa diberikan kepada anak2 jiran yang kecik sbb nak pindah umah dulu... sobsobsob.. teddies yang aku belai selama berbelas2 tahun... tapi bila pk balik..ceh.. buang karan jek.. mcm la teddies tu btol2 idop mcm cte toys story... erm..klu hidup mcm toys story ok lagi aku rsa..cuba byg klu dia hidup ala2 cte Chunky.. serius.. mesti diorg dtg tikam aku... huhu~~.. ok!! stop that craps!!!

overall.. cte ini best bg peminat2 setia toys story.. Woody tetap tampil berkaliber... Andy jadi hansem.. xsangka noo..msa kecik muka serabai.. hahahaha... cuma.. for me.. xde byk sgt effect 3D dia.. so ak rsa xde byk beza sgt kot ant 3D and biasa... beza yg utama.. harga tiket lagi mahal RM5... hehehehe... klu sorg or dua tahan lagi.. klu 6.. malayang jugak r RM30... bek gi mkn kat Seoul Garden.. hehehe..


p/s : animation yg baru ni best gak... Day & Night.. ganti animation yang clouds buat2 benda and burung bangau hantar tu... hehehe...


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...