header flash

Tuesday, July 20, 2010

:: MAMPUKAH??? ::

hari ni aku dah pi amik baju2 raya dari umah Taylor Swift... hahaha.... bukanlah... dari umah Taylor Lautner... wahahahaha.. bukan jugak... aku gi amik kat umah tailor je lah.... tup!!! dah siap baju raya... hooorey....hooorey...!! purse rabak nak bayar upah time hujung bulan nazak mcm ni xpyh crita ah... seb baik xmeleleh air mata jek msa bayar upah.. ahakz ;p (taylor sy ini sgt best perkhidmatannya... harganya berpatutuan..jahitannya kemas dan best..!!xmcm yg tailor cina yg sp pgi hari tu yang cekik-darah-nak-mati-tapi-jahitan-xkemas-langsung tu....

antara baju raya aku adalah yang berasal dari kain hantaran majlis pertunangan hari tu.... and tambah la kain sendiri beberapa helai lagi... kene beli almari lagi satu la pasni nampaknya... (2 minggu lepas...sy buat pemeriksaan ke ats wardrobe sy.. sy dapati..saya ada 80 pasang baju kurung +kebaya+yang sewaktu dgnnya... huhu~~ mmg boleh rotate baju 2 bulan skali pi kerja sbnrnya ) ;p

ok..back to the topic..salah satu daripada baju raya aku tadi ..kainnya plain... so nmpk plain sgt999....so sy bercita2 untuk menjahit manik untuk menaikkan serinya... tapi mampukah saya???? kita tunggu jawapannya pada hari raya nnt...klu dlm gambar nakpak berseri baju raya itu.. maksudnya saya mampu... klu tgk dlm gmbr nmpk baju itu tidak berseri-seri..maksudnya saya xmampu lah tu.... hehehe..xpe..baju berseri ke x...yg pasti yg maintain berseri-seri ahakz.. kidding maa... jgn simpan dlm hati smpai muntah lak baca kenyataan tadi tu ;p

sekian..sy mau mnonton desperate housewives... sambil otak berputar ligat memikirkan nak sulam manik design mcm mna... (sbb aku haram xreti nak jahit manik pon sbnrnrya huhu~~ ) and nak beli manik kaler ape.. brapa paket nak kne beli... arghhh.... tak aman fikiran mlm nih.. sminggu ni sibuk..lepas balik PSKPP nnt ah baru pi beli manik2 yg diperlukan... besarkah modalnya ek?? $$$$$$$$$$$$

En. Google... xkan sponsor gambar sje kot? =(

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...