header flash

Wednesday, September 15, 2010

:: SEMPOI KAH?? ::

Tadi aku merayau-rayau berblogwalking.. dan aku terspot gambar ini...

memang sempoi... i'm not sure is this for real or some people just make them up.. untuk membuat lawak antarabangsa...

kalau betol tahniah la nak ucap pada hero&heroin di atas sebab telah berjaya memecah ketradisian kad kawen dgn menggunakan ayat yang sempoi...

aku?

aku dengan yakin bahawa aku akan gunakan ayat jemputan tradisi penuh madah2 tapi simple di dalam kad kahwin aku nanti.. dan aku yakin..Mr. AF pon sependapat.. bukan apa.. bahasa jiwa bangsa kan.... tambah2 aku ni jenis yang konservatif... {yang pasti.. kad aku murah2 saje.. takat nak jadi tetamu tong sampah jugak kan.. hehehehe...}

contohnya..
bila tgk gambar2 kawen orang..
cantik-cantik..ye la..boleh kata trend kahwin sekarang, ribu ribu ringgit malaysia semata-mata untuk gambar kawen shj..
sebab tu hasilnya marvellous...
promote photographer ni untung2 dia shoot free jek utk majlis aku kawen.. hehehe
berminat?? boleh click sini

:: IKLAN ::
>>aku xguna fadhil ni... aku guna En. Khairil Mazwan (i'Allah) yang merangkap boss Mr AF msa di MIMOS dlu..... .. boleh tgk hasilnya di sini.. nak upload sample pic tp failed sebab all the pics are protected..<<


tapi kadang-kadang, aku pernah juga terjumpa gambar pengantin yang terlompat-lompat..
xkira la outdoor photoshoot ...




or depan pelamin (yg ni lagi teruk.. depan tamu boleh terlompat2 and paling best..dgn tamu skali terlompat sama... sungguh la very the sporting habis...)...



well.. aku accept dunia ini ada kepelbagaian..
sama jugak dengan pemikiran..
ada org boleh terima..

ada orang tidak.. {sebab aku pernah jumpa dgn beberapa orang yang sependapat mcm aku }.. aku xleh nak terima.
sbb bagi aku.. seri pengantin letak pada senyum simpul yang malu2...
sbb tu bagi aku..klu pngantin duk tersengeh-sengeh...
gelak huha huha... terlompat-lompat msa photoshoot.....
mcm lari dari tema pengantin baru.
yang merangkap raja sehari....
raja mna ada wat perangai mcm tu...
kesopanan harus dijaga..
jadi... mulai sekarang..even lambat lagi nak kawen..anda boleh merancang.. pose mcm mna yang anda inginkan untuk gambar kahwin anda...

1) manis sopan natural senyum simpul penuh kemelayuan dan ketimuran..?

OR

2) ceria happening modern style xnampak natural tunjuk anda happy giler dapat kahwin?


p/s : klu photographer aku soh posing pelik2 bertentangan dgn etika kesopanan dan kenaturalan or kehendak kita... we should refuse.. we paid them rite.. so they should listen to us.. not the other way around..

:: sumber gambar dari En. Google ::

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...