header flash

Sunday, November 7, 2010

:: 1,2,3,4,LIMA!!!!!!!!!!! (7E) ::

ini entry kisah kami berdua...
aku nak privatekan tapi xpandai... huhuhu..
jadi.. klu korang xmo rasa loya.... korang jangan baca... =)



tarikh istimewa.... 7 Nov 2005
siapa sangka... time ada org dagu berjahit boleh dapat girfriend... hehehe
from a friend... we became bestfriend..we became superspecial-friend and now we are enggaged already...
actually... i was planning to get married on this date...
unfortunately... en tunang ada halangan tersendiri...
disamping disokong kuat oleh bonda ku yang tersayang...
alasannya.... musim hujan.. nnt sedara kat kelantan & besut susah nak dtg kenduri tinggal kampung halaman di musim tengkujuh...
dan memang betol...
hari ni hujan lebat di sana...
huhuhu~~~
lgpon..nasib baik xkawen tarikh ni..
byk benda lagi aku xsettle..
ujina HIV pon xgi wat lagi... huhuhu~~
baju pengantin pon xleh nak decide lagi nak kaler ape...
hohohoho.... apatah lagi nak fikir goodies bag serba bagai mak alah tu semua...
duit pon xcukup2 lagi....
huhu~~ xmo ah kawen kne wat loan...
xgrand pon xpe...asal xbyk hutang...
nak guna duit sendiri... ummph..!!!


neway..thnaks jdkan ia tetap istimewa..
happy la smalam..
dapat lupakan kekecewaan.....

surprise you menjadi lah.... hehehe

1) tgk cte TAKERS...


2) masuk panggung pulak.. tgk cte LIFE AS WE KNOW IT

3) dinner at BAYVIEW.... {candle light dinner la jugak sbb ats meja ada lilin.. hehehe}.. siap putar2 macam KL Tower gitu... xtau pon kat penang ni ada restoran putar2 hehehe....

from him =)

from me =)

part paling best... boleh pulak ada geng Silterra {bukan department Mr. AF } berdinner di situ... huhu~~ ... neway thanks tu Fathan, kwn mr AF... jd fotographer... hehehehe... ;p

thanks for everything...
14324 !!!!!



p/s : nnt tarikh kawen xsma dgn tarikh ni... so xleh celebrate dah r 7e?? T_______T

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...