header flash

Saturday, November 13, 2010

:: GAINING ENERGY...or... GAINING WEIGHT ::

badan lemah longlai lesu tidak bermaya....
dari seawal tahun hinggalah sekarang yang musim hujan langit mendung { cuaca yg menambah kelesuan}..
asyik rsa nak tidur jek...
dlu pon aku pernah rsa mcm ni....
tp bila aku amik multi-vit.... aku jadi cergas bertenaga revive "do do do the dew" [sila nyanyi mcm iklan dlm tv] ;p

so aku pon mendicidekan diri untuk amik multi-vit as my supplementary...
dan.... aku terus menjadi kembali cergas...
rsa mcm smua benda boleh buat dgn kemajuan maximum...
kecuali nak bangun pi kerja di kala cuaca dingin kerana hari hujan renyai2 di luar...nikmat sungguh rsanya memeluk bantal... only God know how I wish it's a weekend.... T______T

k..sambung cerita kembali bertenaga...
ye..aku kmbali bertenanga...
tapi... pada masa yang sma..
aku menjadi berselera...
ditubir mata hanya membayangkan keindahan makanan-makanan berat..
aku ulang.. makanan-makanan berat..
takat kerepek pisang ,kacang kuda, karipap kecik, aku x heran.... makan abes sealang pon xde effect ape kat perut....
yg tnampak.. keindahan cheesy6... whoopers, nando's.. paling koman pon dinosaur kat pasar mlm tu... huhu~~..

dan inilah sebab kenapa aku stop amik multi-vit suatu ketika dahulu..
tapi skrg...
aku perlukan tenaga....
tapi.. mcm mna nak kurangkan nafsu makan ni??
helppppppppppp.... takut nnt msa bersanding...
orang akan kata..
"wah... Mr AF kawen dgn Doraemon...."... T_________T

:: En. Google pon ske Doraemon... penuh gambar Doraemon dlm collection beliau... ::

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...