header flash

Wednesday, December 15, 2010

:: TAKDE TAJUK... ::

OK... entry ni xpenting pon...
tapi ada orang buat correction untuk entry ASAL USUL aku...
ye..ada minor error utk info yang diberi... xtau lak ada org nak check... ngeeeee... ;p


sedikit info pasal Kg. Pak Badol..
mengikut alamat... Kg. Pak Badol, 16400 Melor, Kota Bharu...
tapi klu check peta.. kampung Pak Badol dia masuk dalam daerah Bachok...
kalau sekolah ada petandingan pape.. dia masuk dalam Daerah Bachok..
a bit memeningkan la.. tp.. itu lah keistimewaan Kampung Pak Badol... erm.. itu kategori istimewa ek? hehehehe... layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

then ni info yang aku xigt..
masa aku umur 3 tahun dah balik Kelantan dah.. umah dah siap..
tapi balik kejap.. tapi kakak ak sempat amik UPSR kat SK Pak Badol....
pastu ayah aku kne kerja kat KL lagi...
so balik semula masa aku umur 5 tahun lebih...
kali ni abang aku lak amik UPSR kat SK Pak Badol.... =)

ok..tu je correction and info tambahan. ... hehehe...

tadi... masa merayap kat Popular i0i Mall Puchong...
mak aku nak cari buku untuk cucu dia...
duk merayap tu.. aku terpandang ni...

wah!!! so excited.... itu my 1st pic dictionary..
merangkap kitab masa umur 6 tahun...
suke gile buku tu... sbb rasa terer bi msa tu...
dia words in english jek.. xde translate bm...
so rsa terer r bila guna buku tu... ngeeeeeeeeeeee......
cuba bayang... diambang umur 25 tahun....
korang terjumpa buku yang korang pernah guna masa belum mumayyiz dulu...
gambar yang sama.. words yang sama.. beza dia ni edition ke berapa belas dah...
rasa sgt teruja {dan kembali muda hakhakhak}.. rasa dan2 tu nak beli..
untk kegunaan anak2 aku nnt...
hehehe...anak2 wajib baca buku yang emak dia baca..
tapi rsa mcm kurang waraas..so xbeli.... hehehehe...


skrg ni..KFC dan ada mc'flurry sendiri..
nama dia Crusher..... best jugak.... hehehe...



p/s : untuk tatapan korang.. gambar erina masa mula2 balik umah dari hospital... sma besar dgn remote ASTRO jek.... hehehehe.... alhamdulillah skrg membesar dgn sihat dan cerdas...





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...