header flash

Sunday, December 19, 2010

:: via FACEBOOK FOR...??? ::

aku tau....
sminggu dua ni..ramai yang berbulu mata dengan kemengadaan aku duk update status kat facebook...
ok.. update status kat fb xde la mengada sgt...
yang mengadanya bila nak tempel kat bawah tu... "via facebook for ipad"..
hahahaha...
memang aku xde ipad... tp Mr AF yang ada..
hari tu pinjam jek.. dah bg smula pon kat tuan dia... dah sminggu lebih dah bagi..
dah tu... pehal smalam update status smalam still ada "via facebook for ipad" ?

ok.. ini yang aku nak cerita....
actually.... xwujudpon official facebook for ipad...
klu mcam iphone ke, blackberry ke... mmg ada official..
tapi utk ipad xde..... {huh!! yang aku xde tu ada lak yang official... T____T }
tapi aku saje gatal2 gn duk search.. jumpa la makhluk ni....


see.. MACAM2 ADAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
tapi...aku xpnah la guna iphone or bb... sbb aku guna ipad... aku amik yang ipad je la kan...
so..

klu rsa nak update guna iphone.... KLIK SINI
klu rsa nak update guna blackberry... KLIK SINI
or nak update guna ipad....KLIK SINI



jadi tunggu apa lagi... bookmark la entry ni.. baru senang nak update status... kasi berbulu mata kawan2 yang pernah wat mata korang berbulu... ntah2 diorg pon guna yang ni je jgak..hehehe...




P/S : klu suatu hari nnt tgk aku "via facebook for iphone "... tu maksudnya aku guna i4 btol.. tgh tunggu tax smartphone turun nih.... hehehe... lg best klu dapat masa hantaran kan... ehem!!! {sambil sengih angkat2 kening kat Mr. AF } ngada2 hahahahaha.... xnak lah... mesti my mom membebel huhu~~

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...