header flash

Saturday, January 1, 2011

:: HALANGAN ::

baru masuk tahun baru...
dah muncul dah halangan2 kecil yang cuba nak menggagalkan azam aku..
ceewah.... ayat.. kalah citer hindustan... huhu..

tapi btol.. buat azam kemain nak jadi cikgu baik..nak perform dgn cemerlang..
last2 tersadai...
minit kokurikulum xwat lagi.. senarai nama pelajar umah sukan Form 2 2010 xsiap type lagi.. hari Isnin kak hamsaton nak dah... huraian sukatan hard copy x dapat lagi.. rancangan mengajar tahunan x wat lagi... buku rekod x isi cantik2 lagi... poket2 terbengkalai lagi... meja kat staff room xkemaskan lagi.. barang dlm stor x angkut lagi... aduihhhh,... lusa dah nak sart kerja.. nampak gayanya.. minggu depan kne strive towards excellent ah... by hook or by crook... kne siapkan before Jumaat... Pengetua nak check hari Jumaat...

pastu..smlm baru cakap azam nak maintain berat badan.. dalam kepala terbayang gi bersenam tepi sungai tiap2 pagi weekend.. alih2 td... instructor aerobic cakap... bulan Januari ni..hari sabtu jek ada.. hari ahad xde.. oh tidak!!!!! hari sabtu byk kne gi skolah.. so maksudnya.. xde la aktiviti aku bersenam bulan Januari ni.. gemokla saya.. T___________________T

tapi.. hari ni ada jugaklah pencapaian cemerlang.. berjaya mengeluarkan peluh2 berpuluh juta liter {metafora} sebab mengemas mengemop memasak... umph.. buat smingu skali pon dah rsa pancit.. kawen nnt kne wat hari2.. mau pengsan sbb kejutan budaya... hohoho...

k lah..sy rsa bebanan dalam otak dah terluah... jd mmg xboleh nak wat kerja.. dah 4 jam mngadap komputer..apa pon xtaip lagi.. huhuhu~~ so nak gi tersadai depan TV... nak layan DVD Playful Kiss...

erm... best jugak... oh Kim Hyun Joong..... angau i.... tapi Kashiwabara Takashi lagi best... hikhikhik...




P/S : La Senza Sale berbaloi2..... esok last day SALE...nak gi memburu lagi.... =)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...