header flash

Friday, March 4, 2011

:: MAN U ::

Saya sangat busy..
Busy busy busy busy busy busy...

Tapi..aku nak update entry jugak sebagai terapi minda...
Baru jiwa tak rsa mcm nak kne epilepsi bila pk banyak kerja yg nak kena buat..
Dan ramai orang yg reti nak mengarah budget-macam-dia-sorang-yang-kelam- kelibut-pening- kepala-banyak-kerja-dan-orang-lain-goyang kaki-xde-kerja-makan-gaji-buta... Huh..mnyampah sungguh dgn insan sebegitu...







Jadi hari ni aku nak menulis pasal Man U...{memang xde kaitan dgn intro}

Aku bukan peminat bola..
Bola peringkat sekolah2 Daerah Kerian pun aku xtau..apetah lagi nak amik tau yg EPL...
World cup je aku layan...

Tapi..even sy bukan peminat bola..
Tapi saya tetap BENCI team Manchaster United
Dulu masa sekolah rendah suke sangat Man U...{ zaman Becham bujang trang tang tang hahaha...aku suke Man U or Becham sbnrnya ahakz;p }
Tapi bila makin besar..jd benci.. Bukan benci yg sikit..tp benci dgn sgt mendalam....

Bukan salah player...
Tapi Salah peminat Man U..
Yang OVER! PERASAN BAGUS!! NTAH PAPE!, SENGAL MCM TENUK!!!!
Fanatik sawan nama dia..macam la dia yg bertungkus lumus berhempas pulas kat padang tu...
Macam lah dia dapat duit juta2 sokng dgn fanatik melampau tu...
Klu player Man U tau prangai fan dia kat Malaysia yg over ni..
Dan2 tu smua pindah..xnau join team Man U dah... Pathetic yg amat fan2 Man U ni..

Disebabakan peminat di yg menyakitksn hati..terus dgn team tu aku benci...
Kalau Man U lawan dgn budak tadika Kemas Parit Buntar ni pun...
Aku tetap akan sokong budak tadika tu..
It's not about winning..it's about meluat dgn fan yg fanatik tahap over...tahap boleh gaduh dgn kawan ..mmg annoyink la fan Man U ni...anoyink tahap tenuk cirit birit... {xboleh nak gambar kan macam mna keannoyinkan fan Man U di Malaysia ini}
That's why klu Man U kalah.. Aku mmg suke yg amat...
Even aku xtau pon dia kalah dgn sape..
Yang penting aku sgt suke hati klu fan Man U yg fanatik tahap tenuk tu sakit hati...
Muahahahahahahaha....





P/S: berpada2lah klu nak minat pon... Kalau peminat Man U tu beragama Islam..kembalilah kepada ajaran agama..iaitu..berwasatiahlah... Peace no war...=)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...