header flash

Friday, April 29, 2011

:: PERNAH X ? ::

thanks en google untuk kata2 semangat ini...



di kala langit mendung hujan renyai-renyai...
dikala suhu berasa dingin....

pernah kah korang berasa hati tiba-tiba sayu tanpa sebab?
pernah tak korang rasa diri korang tidak cukup bagus untuk diri sendiri?
pernah tak korang rasa yang korang ni macam xde masa depan, hanya menjadi kuli sampai pencen?
pernah tak korang rasa yang walau sebanyak mana korang berusaha untuk buat yang terbaik tapi masih tidak mampu nak puaskan hati semua orang?
pernah tak korang berasa macam give up dalam semua hal?
pernah tak korang rasa macam insecure?
pernah tak tiba-tiba korang terfikir dalam ramai2 kawan yang ada di sekeliling, berapa orang yang betul-betul ikhlas berkawan dengan korang?
pernah tak korang terasa seperti keikhlasan korang dipergunakan oleh orang?
pernah tak korang rasa betapa peritnya bila nak menjerit, nak melolong untuk meluahkan sebuku rasa yang ada dalam hati tapi xdapat?
pernah tak korang terimbas kembali yang korang pernah tertreat orang dengan cara korang sendiri tak suka kalau di treat macam tu?
pernah tak korang rasa yang diri sendiri sangat teruk?



itulah perasaan yang aku rasa hari ni...
gloomy....
sampai satu tahap..rasa macam nak bercuti....
warghhhhhhhhhhhhhhhh...xtau nak cakap macam mana untuk meluahkan perasaan... huhu~ tekanan perasaan bila xboleh nak luahkan perasaan di blog sendiri... T_____T

ya Allah..tenangkan hatiku... ini semua bisikan syaitan yang cuba menodai keharmonian hati....


jom tengok maharaja lawak... harap lawak mereka menjadi minggu ni..dapatlah menceriakan hatiku....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...