header flash

Tuesday, May 17, 2011

:: I'M ONE OF THEM.. ADDICTED ::

aku peminat "The Social Network "..
berkali-kali wat ulang tayang cerita ni...
saya sungguh angau kagum pada mereka berdua...
dan even xde anak lagi..
saya berangan nak didik anak saya biar layak masuk Harvard.... hohohoho...
berangan je la.... ~~~


anda pengguna FB?   (giler xlink ayat ni dgn ayat di atas... hahaha..gasaklah... ) ;p
Apa fakta menarik yang korang tau ttg FB?
here ada beberapa fakta yang menarik..bukannya auta....

but based on american users la... hehehe..
tp symptoms2 FB sama jek di seluruh dunia...
hehehe...


mari mengaktifkan neuron2 .

71.2 % = 146.8 million
146.8 million = FB users in USA = 30% of FB users.

hohoho...dahsyat amat....
mereka berdua pun xsangka nak jadi hits mcm ni..
Que Sera Sera.... hehehehe



even i'm not in the state...
but i'd been affected by all the symptoms above ...
especially check the facebook right when i wake up...
hahahahaha...

aku pernah kuarkan statement ini dulu..
"FB is drugs... and i'm addicted...".. hahahaha...






p/s: addicted pada FB punya pasal...apa kerja pun xsiap hari ni... hohoho... plannya nak siapkan JSI & SKEMA kelima2 paper yang saya gubal... tp xsiap2 lagi... huhu~~ xpe..asalkan jiwa saya enjoy.... =)



sumber :  blog serius 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...