header flash

Sunday, May 8, 2011

:: LALALALALALALA ::

cerita ini melibatkan hari Jumaat & Sabtu
gambar ini bukan aku punya.... ahmad google yang punya... !!!

Tajuk bunyi macam happy kan??
Mcam hati dengan senang hati duk menyanyi-nyanyi "lalalalalalala" lagu Elmo's world tu..
Tapi benar bak kata pujangga..
Don't judge a book by it's cover.. [pujangga kot omputeh? Bolehla... Hehehehe]
so..sama la dengan kes entry ini..
Don't judge an entry by it's title..
Sebab untuk entry ini..tajuk macam happy...
Tapi ceritanya penuh tragedi... T_______T



Dua tiga hari ini..selera makan seolah2 ali budak umur 12 tahun yang nak membesar..
Yang memerlukan banyak tenaga bagi memenuhi kadar metabolisma badan untuk menyokong tumbesaran.. Oleh itu minumlah enfagrow...
Setiap hari ada jek craving for something,,
Ibu bapa ada di sini menemani.. Maka bolehla menjadi anak manja mintak nak makan itu ini hehehehe...
Dan..hati sangat teringin la nak makan sejenis makhluk yang bernama LALA..
Maka.. Oleh kerana aku dikurniakan ibu bapa yang tersangat penyayang..
Petang smelam mintak..hari. I dah dapat...
Maka..makan dengan tidak sedarkan diri...especially untuk melepaskan rasa tensi sbb batt kereta kong sbb lupa tutup lampu dan kene tunggu mekanik sampai pukul 3 sebab diorg pergi smayang jumaat padahal nak guna jumper jek...sob sob sob..
boleh imagine tak perasaan frustration itu?
boleh bayang tak makan dengan penuh nafsu untuk mengcover perasaan frustration itu? ;p

natijahnya....
Bangun pagi... Rasa macam xbest...
Badan berpeluh sejuk..
Rasa macam pening-pening...
Nak muntah pun ada..
Tapi itu semua sampingan..
Yang utama... Aku menjadi penghuni toilet..
Akibat perut "bercelaru"...
Dan yang menambahkannya menjadi lebih tragik..
Kesemua yang makan lala menghadami simptom seperti aku..
Nasib baiklah toilet banyak dalam umah ni.. Kalau x, mesti kecoh...
Huhuhu~~~..

Habis punah impian..
Nak gi melangut tgk fast 5 cancel..
Nak lepak umah jiran yang kenduri lama2 pun xboleh,,
Nak join sekumpulan kawan2 berBBQ di Feringghi pun xboleh..
Pendek kat dan panjang kata...
Tersadai menjadi penunggu toilet...
Menu utama..Phil Chi Kit Teck Aun...
Semuanya adalah keranamu LALA....

Sadis x? Sadis x? T________T


Sekian entry....saya perlu ke T****T

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...