header flash

Wednesday, June 1, 2011

:: CHOOOOOTTTTIIIIIIEYYYYYYYYYY ::

Oyeah!!! Oyeah!!!! {sambil menari dangdut}

Semua paper mid year exam dah siap ditanda..
Markah dah siap kira,,rasa macam nak terjun bangunan melihat markah2 mereka
Semua markah dah masuk dalam SAPS..
Segala benda yang nak kena key in TOV segala bagai kat SAPS dah update..
Latihan drama untuk musim cuti dah abes,,
Kelas tambahan untuk cuti sekolah dah selesai dilaksanakan..
 A BIG GRINNNNNNNNNNNNNNNNNNN BEBEH wahahahahaha...


Sekarang saya mau packing..
Mau bersantai-santai menikmati keindahan cuti..

Tinggal tepi dulu kerja2 yang tak siap lagi..

 Minit KGKT,minit koko,PEKA..
Wohohoho...memikirkan PEKA sahaja saya sudah susah hati..
Rasa mau muntah,pening,loya segala bagai..
Rasa macam mau nanges pun ada...{rasa je lah...xnangis lagi huhu~~ )
Pendek kata,segala simptom stress saya dapat rasai bila memikirkan PEKA..
Ohhohoho... Selepas naik cuti..
1st two weeks..aku nak settlekan PEKA..ummph!! Umphhh!! Jgn la ada dugaan mendatang yang seterusnya mengacau kedamaian dan keharmonian hati untuk menstrivekan diri towards excellent utk menyiapkan PEKA.. Ohohoho..

Tengok..sebut hal kerja yg xsiap lagi terus rasa xbest..
Mengganggu mood btol la,,
Ok..

Hnsfffff...hnsffffff..hnssfffff..{menyedut nafas sedalam2nya sambil menyedut aura gembira masuk dalam jiwa dan sanubari}...


JOM PACKING!!!!!!!!!!


P/S: terima kasih ayahnda dan bonda kerana mensponsor penginapan dan makan hehehehe...=)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...