header flash

Wednesday, June 15, 2011

:: WABAK ::

Aku dah mula rasa confuse...
Semakin hari semakin xde daya rsanya..
Dah telan multi vit for energy booster,,Dah teguk 100 plus.. tp still mcm xde efek..
Masih lagi layu longlai...

Sampaikan otak terfikir benda xlogik,,
Adakah cuaca mempengaruhi emosi? Sebab seminggu dua ni cuaca redup mendung hujan renyai2..

Korang boleh faham kam situasi mcm ni kan,, rasa lemah jiwa raga je klu cuaca mcm ni,,

Tp mcm xlogik pulak... Selama 26 tahun bernafas di bumi ALLAH ni..takkan la baru sebulan dua ni cuaca mempengaruhi aku? Dulu hujan ribut pun..masih bergerak sepantas supersonic.. Huhuhuhu~~

X..itu masih lagi logik..yg xlogiknya ialah bila aku fikir,,
Adakah emosi aku yang mempengaruhi cuaca?wahahahaha...gilossss,,,,,!!!!! Abaikan pemikiran bodoh ini hahahahahaha.... {aku tulis je hahahahaha..tp mulut ni xsenyum pun..apatah lagi nak bergelak ketawa..oh my!! Sangat nazak jiwaku ini...tanpa diketahui puncanya...}


Tapi yg paling menghairankan aku,,,
Macam wabak pulak..
Aku xbermaya... Emosi xstsbil..
Ramai jugak kawan2 aku yg berada dalam situasi yg sama mcm aku,,,
Yg dekat2 Satu tempat kerja hinggalah yang jauh2 sampai Sabah Serawak New Zealand segala bagai...
Musim semua jd emosi terbuai2 dan semangat terbang jauh je?
Ada virus infected emosi dah merebak ke????



oklah... nak continue tgk cte Pursuit to Happyness.... {tajuk TV pun seolah2 memahami jiwa dan sanubari} aku dah pernah buat review filem ni dalam Friendster aku 4,5 tahun lepas....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...