header flash

Saturday, October 15, 2011

:: REAL STEEL ::

ehemm....ehemmmm.... {betul kan suara... }
hurmmmmm.... suara dah kmbali kepada tune normal...
bukan apa... bukan batuk selsema or what so ever...
saja membetulkan suara...
ironi kepada dah lama aku tak tulis review filem dalam blog aku... hikhikhik...

jadi.. berdasarkan kepada intro.. maka dapatlah korang meneka {sila ambil mood intonasi pidato... hehehehe}
bahawasanya..
pada malam ini...
berdirinya jari jemari saya di atas key board ini.....
adalah untuk membentuk bait-bait kata...
untuk mengkisahkan al kisah...
sebuah filem yang berjudul .... REAL STEEL...



xpernah tgk review filem ni sblm ni..
tapi terbaca dalam paper...
and nampak nama Hugh Jackman...
jadi menggedikkan diri nak tengok..
tambahan pula.. memang hari ini encik suami merangka satu lawatan sambil belajar ke Juru Autocity... ada car show apekebenda ntah....
jadi alang2 dah melangkaui sempadan penang kan.. kita langkau la beberapa derap langkah jek melebihi juru itu...hehehehehe...
dan hasilnya...
2 THUMBS UP untuk cerita ini... !!!!! {rasa macam nak plus 2 toes up!! jugak... hehehehe}

Wednesday, October 12, 2011

:: SEDIH ::



since today is Wednesday...
it,s supposed to be wordless wednesday...
but since today i'm emotionally hurt...
there's no pic could represent my feeling....
and i have to write it here.. just to chill myself off....
i'm sorry (for those who uneasy with my story}.. but  writing is the best therapy for me to overcome uneasy feeling...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...