header flash

Sunday, January 29, 2012

:: PERNAH TAK ......? ::



SITUASI I
pernah tak korang cari barang....tapi xjumpa..
tapi dlm kes ni.. korang 200% yakin korang letak kat situ...
tapi bila cari xde... 
dah humban segala barang kat situ... tp barang yang kita cari tu still xnak menonjolkan dirinya...
sampai korang marah-marah hentak kaki bagai...
sebab membuat kesimpulan ada orang dah alikan barang tersebut.... {biasanya emak yang jadi mangsa sebab mak suka mengemas rumah kan... hehehehe}
sebab korang dgn yakin lagi pasti korang letak barang tu kat situ...
tapi bila nak, dia tiada...lesap begitu sahaja....
maka seharian (atau semingguan) hati dirudum perasaan tension..

then......

Tuesday, January 10, 2012

:: AZAM 2012 ::

oooo..gelak? gelak la..gelak..sila gelak....
aku tau la dah masuk 10 hari dah dalam tahun 2012... tapi aku baru nak post entry pasal azam 2012... sungguh la pathetic kan diriku ini?  tsk..tsk..tsk... T___T
nak buek mcm mano... xsempat nak update blog...sibuk jek manjang huhuhuhu~~~
hari ke sepuluh baru aku sempat nak ishtiharkan  my 2012 RESOLUTION hehehe...

(ini azam n Google)


ok.. dgn pantasnya aku akan mengumumkan azam 2012 adalah inginMENGURANGKAN BERAT BADAN sebanyak beberapa kilo.... kalau mampu sampai 10kg.. mmg suka sgt.... hehehe.. bukan apa.. penat dah telinga ni duk dengar komen2 yang memneri maksud yang sama... iaitu AKU SUDAH GEMUK.... huhuhu~~ xpe.. aku xmarah pun.. malah nak ucapkan terima kasih... disebabkan komen2 anda yang jujur.maka saya penuh dgn iltizam akan merealisisakian azam yang satu ini hehehe.....

tapi....
aku ingin mengunakan method yang betul... senaman dan mengawal kuantiti makanan yang diambil..
bukannya nak amik pil or yang sewaktu dengannya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...