header flash

Wednesday, February 15, 2012

:: TO THE ONE I ❤ ::

ini video 1st anniversary yang saya buat..
untuk surprisedkan encik suami...
pukul 12 malam smalam....tayang kat TV...
even encik suami xsurprised 100% {sebab saya buat video ni guna laptop beliau, sbb lappy saya xde movie maker... sy lupe nak closed.. dia balik kerja ptg smalam bukak laptop maka nampak la movie project saya..apa lagi la..terjerit la saya... "jangan tengok!! jangan tengok!! " itu refleks ok..mcm sawan pun ada jugak.. padahal boleh jek aku cakap.. oo..itu video montaj sekolah... tapi itulah..susah kan jadi orang jujur macam saya ;p }
ok..sambung.. even encik suami tak berapa nak surprised smalam..
tapi dari raut wajah..saya nampak dia terharu.. ooohhh... saya bahagia... (✿◠‿◠)



 mula-mula igt xmo share video ni.. tapi pastu pk..blog ni kan my time capsule.. so nnt bila tahun ke 10 anniv ke.. boleh terimbau balik.. oo msa 1st anniv beria buat video bagai..dah masuk 10th... tlupa nak wish dah pun... ahakz... ;p erk..harapnya xla jadi mcm tu.... harapnya tiap2 tahun hari isimewa ini akan aku ingati... =)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...