header flash

Monday, April 9, 2012

:: MOVIE MARATHON : TITANIC 3D, MIRROR-MIRROR, THE VOW ::

asaalamaualaikum....

semalam... aku mencipta sejarah dalam  membuat movie marathon...
sejarahnya sbb semalam aku buat marathon 3 movie dalam masa sehari...
yang selalu aku buat sebelum2 ni 2 movie jek sehari...
hehehehe...


hehehe... bukan selalu aku rajin nak hapdate blog pepagi cenggini...
tapi dah eksated tahap gaban kan.... nak wat mcm mna ....
semangat nak share review... baru korang tak terlepas dari menontonnya kat panggung hehehe...
ni mata bengkak2 lagi ni bahana menangis dalam panggung semalam...
jadi aku langkau segala entry yang ada dlm draft (trip ke cameron & Singapore,resipi Oreo Cheesecake, Puding Caramel, etc..) semata-mata nak post entry ni hehehe....

Thursday, April 5, 2012

:: SEMANGAT KESUKANAN ::


minggu lepas sekolah aku menjadi tuan rumah bagi kejohanan bola jaring daerah..
alhamdulillah...semuanya berjalan lancar dan sempurna...
cuma....
selepas seminggu sebelum itu tak hujan...
alih2 pada hari pertama kejohanan..hujan turun dengan lebatnya....
dan telah mentransformasikan padang sekolah aku kepada kolam berkubang...
disebabkan oleh semangat kesukanan yang tinggi..
para kontinjen kisah ape...
kolam berkubang ke...ape ke...
diorang tetap bermain dengan penuh semangat...

Monday, April 2, 2012

:: TITANIC 3D ::

AUWWWWWWWWWWWWWWWWWWW.......!!!!!!
tak sabar nak tengok Titanic bersama-sama suami tercinta..
itulah cte favourite aku... hehehehe..


smpai skrg... klu dengar je lagu "My Heart Will Go On".. xkira la.. dalam radio ke, CD ke, mp3 ke,mp4 ke, karaoke ke...
aku  jadi macam kuch-kuch hota hai sikit...
goosebumps and rasa sayu... hahahaha... emosi terlampau kan...??!!!!

sekitar sebulan yang lampau..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...