header flash

Saturday, January 5, 2013

:: MISTERI or MIRACLE ?? ::



assalamualaikum....
salam hujung minggu pertama di tahun baru 2013...
harap semuanya baik-baik sahaja... =)

perghhh.... setahun 4x jek upadate blog hahaha...
baiklah... azam saya untuk 2013 adalah untuk mengupdate blog dgn lebih kerap berbanding 2012..
wahahaha.... nampak sangat macam susah untuk terlaksana.. hidup berdua pun xsempat nak update..apetah lagi bila ada sikenit nanti hehehe... apapun..ummph... hidup mesti tabah untuk mencapai azam.. { hahahaha.... puiiiii..!!!! } ;p

secara ringkas... 2012 adalah tahun yang sangat baik untuk saya.... bermacam2 crita gembira {alhamdulillah} untuk saya... sehinggalah akhir tahun pun masih dikhabarkan dgn berita rezeki... "pertukaran ke Sekolah Menengah di Parit Buntar".... sekolah mana... biarlah rahsia.. xmo reveal lagi... ahahaha.. gediks kan?

dalam suka..ada duka...
seriously...selepas check online kata permohonan anda takdilayan tak diluluskan... memang sedih... pastu aku redha... terima seadanya... sebab..masa isi permohonan tu..doaku pada Illahi... andai terbaik untukku adalah dapat pindah... biarlah dapat pindah... andai terbaik untukku untuk stay di SMAI...biarlah aku stay... maka bila kuar result tak dapat... redha lah dengan ketentuan Illahi bahawasanya stay di SMAI itu adalah terbaik untuk aku...

maka...segala persiapan mntal dan emosi dah dibuat untuk meneruskan sesi pekerjaan 2013 di SMAI yang sememangnya kecintaan hati...

sehinggalah pada 3/12/2012 tetiba kawan aku called ckp aku dpt pindah ke parit buntar.. dia tau sebab ayah dia salah seorang pentadbir kat situ.... TERKEJUT!! KAGET!! TAK PERCAYA !! SEDIH !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...