header flash

Wednesday, June 26, 2013

:: CANGGIH LA SANGAT ::

Beberapa bulan Yang lampau....Mqsa Galaxy Note 2 diWar2kan nak keluar.... AKU pun menunjukkan minat melampau...laIu bertanyalah sang sUami kenapa aku berminat sangat...Dahla gedabak....Galaxy.S3 lagi best Katanya....

Tawapan Saya...
Galaxy Note la best...ada pen...senang hak tulis tulis blog....Kan nanti ada baby, mesti Susah dah nak tulis blog...kalau guna GNote....senangi...tulis dgn pen dia ....×payah susah2 nak taip...

Itu beberapa bulan dahulu....simpan angan2 sobab duit Simpan untuk kos bersalin....

Tiap kali iklan....telan air liur je la....
Tiap kali nampak...gigit bibir je la....

Sampaila 28/2/2013....birthday yang Ke-28....Masa masih dlm pantang....baru hari ke-27 pantang....

Tadaa.......!!

Dapat hadiah idamani..
TQ Mr AF....
I love you very the sangat...!

Maka bermula dari saat itu.... gigihlah aku mengadap benda alah ini....
Dan hasilnya..... baru malam ni aku dapat siapkan satu entry yang 100% tulis guna S-pen yang aku duk imagine macam tulis guna pen atas kertas.....

bakikatnya.....
SUSAH TAHAP CIPANZI OK NAK TULIS GUNA S-PEN NI......!!!

Dah masuk 5 bulan baru siap satu entry..... sadis! sangat sadis hokkay!

Takpe...pasni akan aku sentiasa update blog....tapi tak guna S-pen dah la....guna key pad....guna s-pen kalu....maunya 5bulan pulak baru kuar next entry...Hahahaha....

Banyak benda nak story....
cerita bersalin.... cerita berpantang.... ceRita jaga anak.... tapi semua secara backdated la.... Sophea sekarang dah pandai makan solid food.... dah pandai menyusur gear reverse...tapi cerita bersalin pun tak tulis |agi.....
Adoyaii....Saya perlu bekerja keras.....

Sekian.... Salam permisi....
Kejarlah keberkatan Malam2 terakhir Ramadhan....
Semoga kita boroleh keampunan-Nya....
Andai tulisan Saya pernah mencalarkan hati kalian... Saya dengan penuh keinsafan dan rendah diri memohon setulus keampunan....
Siapalah Saya...hanya manusia kerdil dengan serba kekurangan....

P/s: semoga tulisan Saya di masa akan datang akan Iebih matang dan bermanfaat.... Salam kasih-sayang dari Saya hamba Allah untuk anda...hamba Allah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...