header flash

Friday, December 13, 2013

:: TRICK ART MUSEUM I-CITY ::

Semalam... xtau nak buat ape.. ajak pak cik yang datang dari Kelantan pi i-City... i-City cantik pi malam la kan...tapi since hari ni pak cik aku nak travel pi Negeri Sembilan lak..so mlm kena rest la kan... so kita terjah i-City disian hari... dan destinasi yang dipilih... Trick Art Museum...

Trick Art Museum ni dah dibuka sejak 2012... tapi aku ni pun baru 1st time nak masuk hahaha... actually tempat ni sangat sesuai untuk posing gila-gila sebab bila dalam gambar hasilnya magnificient... speaking London gittuew...  hahaha...
Sophea lead the way
sape la pi pancut air kat Ezry tu...


ceh... Ezry lak bersubahat pancut air kat nenek & sophea... 
erisya..!!! jangan ikut masuk dalam gambar tu... 
alamak...terjatuh dalam sungai ada buaya la pulak.... 
tangkap la ikan sekor sorang... untung-untung seminggu xpayah beli ikan...
hamboih2 kak oshin.... sakan noo posing.. mau tukar kerjaya ek? hahaha
ezry mengamuk sebab aku kta dia gemuk... hahaha
kak oshin nak bawak sophea tukar diapers dalam bilik bawah tanah.. hati2 tau turun tu
haish budak2 ni.... tolak2 tiang..runtuh satgi baru tau...
..
ha..kan dah runtuh.... lari..!!! lari..!!! 
meh kita tolak pintu ni.... lari sebelum runtuh...!!!! 
wah..!!! ada syiling emas...!!! kutip...kutip... boleh kita wat bayar tiket masuk red carpet yang mahal nak mamps itu.... hahahaha..
mama : Giraffe...
sophea : Kwang Soo...
hakhakhak...
ada kes penderaan anak.. tolong jangan lapor polis ek.... hehehe
pak cik aku nak letak frame ni kat living room umah dia... hehehe
nice catch sophea..!!! good job!!
my cousin bukhari dahaga sangat.... aku tolong la perah... hehehe
I ada taming sari ok... xlut.... ;p
E.T want home.... 
i'm exposing Sophea to the bubbles... hahaha
api..!!! api..!! save my baby...!!!
lor.... bila masa lak hangpa pi panjat bukit... careful sayang.. nnt jatuh..!!!
nenek mnyelematkan atuk dr dibaham dinosaur... 
jom balik..!!! kata sophea... hehehe...


cukuplah banyak tu jek gambar.. klu diikutkan banyak lagi.. imaginelah.. aku pi 17 orang... 17 orang punya posingdisetiap gambar... hahaha...

untuk masuk... sorang kena bayar RM10.. kanak-kanak dewasa sama jek RM10 seorang... so hanya Sophea yang masuk free sebab bawah 90cm... yang lain semua bayar... jadi total untuk masuk bergambar semalam ialah RM160.00... wuwuwuwuwu... a bit pricey hanya untuk bergambar... tapi layankan je lah.. suka2 berjalan ramai-ramai kan.. jadi.. kalau korang nak pergi... dan untuk mengelakkan korang terasa bahang kemahalannya... jangan pi ramai... xterasa sangat la kan... hehehe..

k.. outt... nak pi swimming dgn si kanak-kanak berdekatan Putrajaya Pullman Lakeside.. =) 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...