header flash

Thursday, February 13, 2014

:: HAPPY 3rd ANNIVERSARY ::


11022011 - 11022014...
Genap 3 tahun perkahwinan kami..
Yup... masih baru...masih mentah..
Bergaduh pasal masalah level keanak-anakan itu selalum..
Ha.. ok ape..xgado2 kurang mesra... xgitu? Hahaha...
Contoh semalam... bajet nak sweet2 la kan nak psg bunga api atas cupcakes...tp Mr AF xnak..ktanya nnt lemas karbon monoksida katanya huhuhu..maka sentap lah aku sbb potong plan aku kan.. hahaha.. pastu Mr AF tutup aircond semua, bkak pintu...nyalakan jugak bunga api tu... barulah kembali tersenyum ceria hahahahaha...




esoknya kat sekolah... bangun2 pagi rasa kurang sihat... masa PJK pun aku xturun kat padang... stay kat meja jek..duk sapu minyak cap kapak bagai... skali handphone berbunyi.. lab assistant call... cakap ada org cari KAT... haish!!  Time2 badan xberapa nak sihat ni... rasa macam sangat xselesa nak jumpa org ni...tambah2 xtausiapa kan.. pasai ape nak jumpa pun xtau...maka dengan longlai melangkah keluar dari bilik guru..  dan ternampak la kakak lab yang call aku tadi.. then ternampak seorang mamat cina berdiri kat sebelah dia pegang sejambak  bunga ros... 
aku kaget ..
terkejut...
terkesima..
dan yang paling banyak ialah segan...
hohohohoho....
penggemar bunga yang mana la kan xseronok bila dapat bunga... 
Tapi bila dikelilingi rakan-rakan sekerja..
rasa segan datang bertalu2...
rasa nak nangis masa nak bawak bunga tu masuk bilik guru...
gemuruh jiwa oooo...
Hahahaha...

Kali ini Mr AF betul2 buat surprise...
dan surprisenya memang menggegarkan jantung...
seb baik aku xpengsan... Hahahaha..


Memang happy sgt dpt bunga sebab aku mmg suka bunga... tapi aku siap pesan kat Mr AF... next time xpayah dah la kot delivery ke tempat kerja... buat macam kebiasaan je cukup... bawak bunga time balik kerja...sebab jantung aku xcukup kuat nak menerima kejutan sebegini lagi hahaha... dan sekarang juga aku sedar bahawa hidup xseindah drama... bila tgk drama macam syok je kan heroin dapat jambangan bunga hero htr pi ofis.. tp bila jadi kat diri sendiri di alam nyata.. bil dapat bunga tu...rasa macam nak mintak transform jadi burung unta a.k.a ostrich
 sebab nak sorok muka dalam tanah.. segan weihhhhh... tp sorok muka sambil peluk bouquet tu la sbb suka... rasa mcm mna ntah... rasa segan takut dilabel nak mencari publisiti... I ni kan pemalu... mana suka publisiti... hahahaha... 

Malamnya... Mr AF bawak kami pi dinner dia Eastern & Oriental Penang... hehehe... 


happy tummy... happy me.. happy family...
Thanks to you my dear hubby...  for your effort to make this day became so special... unforgettable indeed... 
You never fail to make me feel loved ;)

Happy 3rd anniversary sayang.. semoga rasa kasih dan sayang makin bertambah dan jodoh berkekalan hingga habis usia... 


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...