header flash

Friday, November 28, 2014

::PENGACARA MAJLIS TERHEBAT DI PARIT BUNTAR::

Phewwwmm.. lemas aku dgn habuk dan debu kat blog sendiri....hahaha..


Ok...nak update laju2...
Sebenarnya lama dah aku nak share psal benda ni... tapi biasalah.. xsempat nak taip ... hari ni kugigihkan jua untuk menaip..

Memandangkan sekarang ni musim cuti sekolah a.k.a musim kenduri... maka bertepatan lah dengan entry kali ni..

Ok.. aku xtau la orang lain kan..
tapi kalau aku dgn MrAF... kami berpendapat bahawa emcee or pengacara majlis mempengaruhi mood majlis tersebut...
mungkin bagi sesetengah orang dia xkisah pun Emcee membebel ape.. tp bagi aku..aku kisah..

Wednesday, November 12, 2014

:: WORDLESS WEDNESDAY ; GAMBAR PASSPORT::


Hahahaha..
susah ok bila nak ambik gambar passport sikenit ni..bukan sebab nangis ke ape...tp sebab  mesra camera sangat hahaha.....

Monday, November 10, 2014

:: Hi-5...!!! ::

Apa? Running Man datang buat concert kat Malaysia?? Concert??? Cheh...buang karan.. xmengujakan langsung.. buat game kat Malaysia layan la jugak..takat concert...xheran...

Apa??? Hi-5 datang Malaysia....????
Aaaaaaaaaa.....!!! Aaaaaaaaaa...!!! Aaaaaaaaa....!!! *(histerically)
Eh....ko x memahami jiwa seorang ibu kepada anak yang ske tengok Hi-5... dan korang xkan memahami bagaimana perasaan terjebak dengan addicted to Hi-5 hahaha...

Macam pelik kan..padahal Hi-5 ni kidshow je pun...
tapi tulah...aku pun hairan...

Masa sekolah menengah...minat kumpulan 5ive...
Masa kat matrik & uni...minat Maroon 5..
Bila ada anak minat Hi-5 hahaha...

Saturday, November 8, 2014

:: ANAK CHE TA ::


Seminggu ni memang hangat sungguh cerita pasal anak Che Ta..
serius...!! Comel...  !! Alhamdulillah dia mewarisi genetik yang cantik dari mak ayah dia.. nama pun cantik Che Ta & Zain bagi..

:: TAIPING MALL ::

Assalamualaikum...
hehehe... lama sungguh x menulis..2 minggu gitu.. nak buat mcm mana... 2 minggu yang sungguh busy.. Sophea pun hantar rumah pengasuh dari pkul 6.30 pagi ambik 7.00 malam dalam tempoh 2 minggu ni... hehehe.. alhamdulillah..skrg dah xsibuk sgt...boleh la nak sapu2 sawang kat blog sendiri... *sawang kat rumah xsapu lagu ni.. hahahaha..

Pagi tadi..seawal 7.30 pagi dah bertolak pergi Taiping.. nawaitu utamanya nak ke  Imigresen..nak settlekan urusan ambik maid... hah? Xpercaya? Memang..jangan percaya...aku bohong je tu... hahaha..mana la mampu aku nak bayar agent belas2 ribu skrg ni... ha!! Yang ni aku xtipu... ;p

Nak ambik gmbar Sophea tdo... dgn aku2 skali "tertidur" hahaha


Sampai2... rasa macam sunyi je bangunan... pi naik kat Imigresen pintu pun tutup... berkunci gelap gelita... turun tanya guard dia kata imigresen tutup hari Sabtu.. haaish.. dlu aku ada tnampak dia buat notis Sabtu bukak... hurmm...dah tukar polisi la kot... tengok jam baru pukul 8.50... Sophea pun lena lagi...

Sebenarnya ada nawaitu tambahan iaitu lepas settle kat imigresen nak merayau kat mall baru bukak kat Taiping...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...