header flash

Wednesday, November 12, 2014

:: WORDLESS WEDNESDAY ; GAMBAR PASSPORT::


Hahahaha..
susah ok bila nak ambik gambar passport sikenit ni..bukan sebab nangis ke ape...tp sebab  mesra camera sangat hahaha.....







Dekat 15 minit jugak la nak boleh dapat muka elok... klu x mcm gmbr kat atas la.. buat muka 'comel'...buat 'peace'...buat 'happy'...mcm2 gaya santai lagi lah dia buay... gaya2 yang selalu aku duk suruh dia buat untuk pose ambik gambar.. hahaha.. bila nak ambik gambar passport..jadi susah rupenya hahaha... nasib baik la photgrapher tu ex-student aku... hehehe.. budak kelas 5 ERT dulu hehehe..

Saje je buat gambar passport siap2 sebab org cakap budak bawah 2 tahun diorg xambik gmbr kat imigresen..

Tapi bila pergi imigresen...
diorg suruh je ambik gmbr kat kaunter jugak.
maka..sekali lagi aksi bergambar berulang hahaha.. gaya hi-5!, peace, senyummm!! Happy...korek idong semua ada hahaha...  mmg dkt 10minit baru la dapat shoot muka dia..phewww...

Maka tadaaaa..!! Muka atas passport..!! Hehehe... dah settle pasport lega..even xtau lagi nak guna bila..tp xpe...senang dah ada passport...buat 5 tahun terus.. hehehe. Harap msa nak renew nnt senang je la nak ambik gambar si kenit ni..xde dah la kot aksi gaya2 seperti di atas hehehe..  ;)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...