header flash

Tuesday, January 20, 2015

:: ANAK MAMA & MONKEY.::


Korang ingat lagi x aku pernah cerita dulu alkisah aku & monkey? 



Sekarang...
anak aku...

Asal nampak monkey dia excited lebih...
Terjerit2 sambil tlompat2..
akan gigih cari segala gmbr monkey yang ada dalam buku dia..
akak bawak keluar semua toys monkey dia..
dan..



siap buat bunyi monkey... sambil terjerit2
"ANKI..!! ANKI..!!".. Ha..! Anak aku maju sikit.. panggil ANKI conpare to aku masa kecik yg panggil 'NYET..!!NYET...!! ;p
*tu mulut tnganga sebab sepenuh hati duk buat buat bunyi monkey.. aaekkkk....aeekkkkk...*

Hahahaha..
musykil aku...
msa pregnant aku xtkejut kat monkey pun..
adakah genetik 'suka monkey' ni dah encoded dalam DNA aku dan dah inherited by Sophea??
Hahaha..
kita tunggu..
masa sekolah nanti..
dia kne balakon pegang watak monkey ke x...
hahaha..

Ok lah..
nak sambung buat keje.... ;)




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...