header flash

Sunday, February 15, 2015

:: HAPPY BIRTHDAY EN.SUAMI....!! ::

Hahaha...
dah nak masuk sebulan dah baru nak hapdate..
nak buat mcm mna..
busy noooo...

Birthday MrAF ialah pada 24 Jan...

tahun ni xde surprise2 bagai..
biasa je..
cuma luar biasa sikit...sebab ni birthday MrAF yang ke 3 dekad... wuwuwuwuwu...dah masuk 3 series dah rupenya huhuhu...
tp MrAF cakap..."ada apa pada umur...asalkan org selalu tnya..tingkatan berapa?".. bluekkkk...statement xboleh blah sungguh hahaha..

kek birthday kali ni  home made by aku & Sophea..
buat kek aiskrim bodo2 janji ada kek utk makan hahaha..
yang penting nilai.kasih sayang.. mmuah mmuah.. dan ada sentimental value utk lelaki 3 dekad kecintaan hati kami itu..
hahaha...




The chef in charge... seronok dia main tabur m&m..pastu kutip masuk mulut..pastu sambung tabur.. pastu masuk mulut.. xpelah anak.. mmg kek tu mak bapak kamu je yg makan.. nak bg org lain makan.. hirmmm.. xsanggup hahaha.. korang sanggup ke makan hasil 'air tangan' Sophea tu? Ahakz  ;p


EnPapa dgn anak gadis.. ni pukul 7.30 pagi ok..pagi2 makan aiskrim kek.. nak buat mcm mna.. aku kne gi sekolah pagi Sabtu tu hehehehe.. 

Kami... ;)
 Happy birthday sayang..
semoga 3 series ini kita menjadi lebih matang...
dan menjadi manusia yang lebih baik..
I love u to the moon and back and to the moon again and back and to the moon..... bla..bla..bla.. infiniti chenta... eh! Hahaha..

Malam tu kuat dinner.. sambil2 celebrate belated birthday EnAbah... 23 Dec.. hahaha.... sebulan delayed... dah tu nak buat mcm mna.. EnAbah duk KL.. cuti hari tu xbalik KL.. huhuhu..

Semoga EnAbah diberi kesihatan yang baik...dan dilindungi Allah.. bila kira umur EnAbah.. terasa sangat yang abah aku dah makin tua..tapi aku xreti2 lagi untuk xbergantung harap kat EnAbah.. huhuhu..nao buat mcm mana..EbAbah superhero saya.. klu kadang2 xsependapat..lumrah la tu kan.. hahaha..

Akhir kata.. Happy Birthday untuk jejaka2 terhebat dalam hidup ku ini..
sayang kaian ketat2...
mmuah..mmuah..
=)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...