header flash

Saturday, February 21, 2015

:: SOPHEA 1st VISIT TO THE ZOO ::

Hehehe....
selamat bercuti sempena CNY..
masa cuti ni baru dapat nak update cerita...

Sophea Melawat Zoo Taiping.. *(suara dan muzik mcm episod Doreamon heheh..)

Ini kisah sejarah..
sebab Sophea pi pada 1 Feb 2015.. sehari sebelum birthday ke dua...



plannya aku nak bawak dia pi Zoo Taiping pada 3 Feb semoena cuti Thaipusam... sebab dia skrg ni dah kenal banyak animal...dan paling excited tengok monkey.. tu rasa nak bawak pi Zoo sempena birthday trip la sambil2nya..
tapi..
31 Jan tu..
anak2 BS wassap..mintak izin nak bawak Sophea pi Zoo 1 Feb tu.. huhuu...xkan xnak bagi kan.. org nak bawak anak kita jalan2 pun dah terharu sangat dah..

So Sophea 1st trip ke Zoo bukan dgn Mama & Papa...tapi dengan family BS... layankan beberapa gambar yg diorg wassap..

Sakan anak aku..



Ko nampak... diva sangat dgn family BS hehehe.. 


Diorg kata..masa bgambar ramai2 dgn ular sawa tu.. bila gambar siap.. tengok2 dalam gambar Sophea slumber jek pegang ekor ular tu... hohohoho.. 



Memang Sophea ni manja sangat dgn family BS... pendek kata jadi adik bongsu depa lah.. hahaha..
Tiap2 petang pi Mydin dgn kakak-kakak... pastu skrg...bila lalu Mydin jek ajak aku singgah...bila cakap xpi.. terus buat nafa sedih ala2 nangis 'kakak ecah... pi aidin'... amboih.... pndai dah compare mama sdiri dgn org lain ye.. hahahaha.. 

1 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...