header flash

Wednesday, May 6, 2015

:: BACKSTREET BOYS !!!! PENGALAMAN PERTAMA TENGOK KONSERT M::

Fuh....
lama sungguh xbkak blog ni..
giler busy... 
even aku xtau apa yg aku busykan sgt...
tapi...serious..xde msa langsung nak membebel kat sini...
mcm2 cerita dlm otak ni... semak otak aku..
jadi mlm ni.. nak gak curi masa nak mencatat pengalaman tengok konsert... hahaha..

Yes....!! Di umur 30 tahun baru 1st time gi konsert..
dan seperti dream comes true... tengok konsert BSB!!!! warghhhhhhhh....!! Sawan dlm stadium xhabis lagi hahaha...

Aku mmg minat giler la dgn BSB ni... mmg follow dari 1st album diorg lagi... tapi diorg xpernah lg buat konsert kat Malaysia *(pernah dtg tahun 1997 kalau xsilap...then nature force & 2 tahun lepas konsert yg sebelum f1 tu..tp aku dlm pantang masa tu....gigit jari je la..) tu yg aku selalu cakap kat MrAF... "xkira la masa tu umur brapa...kalau BSB buat konsert kat KL...bawakla isterimu ni pi..." *(lebih kurang mcm tu la ayat aku.. tulis ayat btol kan.. muntah geli lak korang nnt hahaha...dan nasib baik diorg mai masa aku umur 30..kalau mai masa aku umur 50 mcm mna? Hahahaha)... dan nasib baik la MrAF ni sanggup layan kerenah bini dia..gigih dia online nak dpt tiket...harapnnya nak tiket yg satu level lg mahal..lagi dekat kan...skali... sold out...laju giler...!! Pkul 10 lagi release tiket... pkul 11 dah sold out yg tu... tpaksalah ambik tiket yg belakang sikit...tp xde la blkg sgt... beliau kata ni hadiah anniversary ke-4... mmg rasa wanita terbahagia sungguh... Hakhakhak..

Beli bulan 2... bulan 4 baru dapat.. hahaha.. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...