header flash

Wednesday, November 11, 2015

:: WORDLESS WEDNESDAY ; UPSIDE DOWN PENANG ::



We are happy family... ;)

Suka gambar ni sebab gaya Sophea...rasa macam cover drama Korea hahaha...





















Hahaha...best sangat rasa sebab Sophea sporting.. ikut je orang suruh buat gaya macam mana... hahaha.... bila tengok gambar2 ni semula.. mmg tgk Sophea je....pastu tgelak... ;p

Tapi bila tengok semula yang TrickArtMuseum ....masa Sophea baby lagi...dia agak sporting... hehehe..

Tapi masa aku pi weekend hari tu... perghhh..punya ramai orang... agak xsyok la nak posing2 sebab mcm korang tgk gmbr aku kat atas...ada certain shot tmasuk orang lain mat belakang...xbest r... huhuhu...

Ok.. UpsideDown ni letaknya di Lebuh Kimberly... dekat dengan area Prangin Mall & 1st Avenue tu... 
Boleh turn on Waze or google maps... ada dalam tu Upside Down..

Tiket berbeza harga

Pelancong luar (tiada myKad)
Dewasa RM32
Kanak -kanak RM16

Warganegara (tunjuk myKad)
Dewasa RM16
Kanak-kanak RM8

Bawah 6 tahun...free.. 

Buka dari pkul 9.30pagi...


Pi ramai2 syok r ni... especially kalau anak2 or anak2 saudara sepupu sepapat kawan2 yang dah besar..dah pandai posing.. hehehe..

Ha...lupa nak cakap..kat setiap station... ada staff upside down yang akan tolong ambilkan gambar... so jangan risau sape yg nak tlg snap kalau kamu pergi berdua...kalau pi ramai2 pun... mmg semua org boleh posing bersama... 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...